Πληροφοριες

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝ
ΤΗΛ: 2104634333
e-mail:mail@9dim-peiraia.att.sch.gr

ολοημερο

ΟΛΟΗΜΕΡΟ
9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017

 

 [Πάντα κάθε σχολική χρονιά αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου με τον Αγιασμό.]

 

     Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στην αυλή του σχολείου μας σας προσκαλεί και πάλι φέτος στις 12 Σεπτεμβρίου, ύστερα από τις καλοκαιρινές διακοπές, για να σας καλωσορίσουμε μαζί με τους γονείς σας και να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά.

      Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος καλούμαστε όλοι να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας ύστερα από την όποια χαλάρωση του καλοκαιριού για την αντιμετώπιση των επερχόμενων δυσκολιών μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που διαμορφώνεται από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση και άλλους παράγοντες.

     Ως εκπαιδευτικοί και ως γονείς οφείλουμε επιτακτικά στην παρούσα συγκυρία να δώσουμε με τη δύναμη του παραδείγματος στην καθημερινότητά μας μαθήματα ήθους, σύνεσης, πίστης κι αισιοδοξίας ώστε οι μαθητές μας και τα παιδιά μας να μην καταβληθούν από το αίσθημα της απογοήτευσης και της ματαιότητας που τους επιφυλάσσει η σημερινή πραγματικότητα.

      Είναι ανάγκη σήμερα να διαφυλάξουμε συνειδητά τις διαχρονικές αξίες της ανθρώπινης ζωής που σκόπιμα αγνοούνται, συστηματικά περιφρονούνται και συλλήβδην αντικαθίστανται από ευτελή ιδεολογήματα που αποβλέπουν στην υπονόμευση της ιδιαιτερότητας και της μοναδικότητας της ανθρώπινης ύπαρξης.

      Με αυτές τις σκέψεις ο διευθυντής και το αξιόλογο διδακτικό προσωπικό  του σχολείου μας ευχόμαστε στους μαθητές μας και τους γονείς τους, να έχουν καλή φώτιση, υγεία, ευχέρεια στην αντιμετώπιση των ποικίλων δυσκολιών στα μαθήματά τους, και χαρούμενη φοίτηση στο σχολείο μας.

      Με πίστη στο Θεό και τις δυνάμεις μας, αισιοδοξία, υπομονή και καρτερικότητα, ας ευχηθούμε να περάσουμε όλοι μας μια καλή και ευχάριστη σχολική χρονιά.                           

                                                                                                                 Πειραιάς 5-9-2016

                                                                                                                                         Ο Διευθυντής

                                                                                                             Γεώργιος Λαχανάς

072777
Σήμερα
Χθες
Εβδομάδα
Περασμένη Εβδομάδα
Μήνας
Περασμένος Μήνας
Σύνολο
7
9
42
72623
295
365
72777
Η IP σου είναι: 10.2.5.13
Server Time: 2024-05-17 08:49:13