Πληροφοριες

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝ
ΤΗΛ: 2104634333
e-mail:mail@9dim-peiraia.att.sch.gr

ολοημερο

ΟΛΟΗΜΕΡΟ
9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Ευχές για την εορτή των Χριστουγέννων και το νέο έτος 2017

 

     Μέσα σε ασυνήθιστα σκληρές συνθήκες για τον τόπο μας, έφτασαν και πάλι οι εορτές των Χριστουγέννων. Στην εποχή μας εντείνεται όλο και περισσότερο η αβεβαιότητα και η δικαιολογημένη ανησυχία για το αύριο.

    Τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο για τους πνευματικούς κυρίως ανθρώπους έρχονται ως μια λαμπερή δέσμη φωτός για αισιοδοξία, πίστη, ελπίδα και αγάπη από τη γέννηση του Θεανθρώπου.

   Ποτέ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο Θεάνθρωπος Χριστός, ο Υιός και Λόγος του Θεού, αντιμετώπισε ο ίδιος από βρέφος όλες τις αντιξοότητες και τις κακίες των συνανθρώπων του. Λοιδορήθηκε, εκδιώχθηκε, ταλαιπωρήθηκε, ταπεινώθηκε και υπέμεινε συνειδητά όλες τις επίγειες δοκιμασίες της ζωής. Παρέμεινε όμως μέχρι το τέλος της ζωής του πράος και ταπεινός μέσα στην ήρεμη και αδαμάντινη υπομονή.

   Σήμερα καλούμαστε κι εμείς εκουσίως να μιμηθούμε το Θεανθρώπινο πρότυπο και να αντιμετωπίσουμε και τις θλίψεις και τις κακουχίες και τις δυσκολίες που ορθώνονται στο δρόμο μας με μεγαλοψυχία, πίστη και εμπιστοσύνη στην Πρόνοια και Παρουσία του Θεού που είναι αδιάλειπτη.

    Συγχρόνως με την Ανατολή του νέου χρόνου 2017,  ας ευχηθούμε ο νέος χρόνος να μας χαρίσει ό,τι στον καθένα αποστέρησε μέχρι σήμερα. Να είναι χρόνος ευλογημένος και η παρουσία του Θεανθρώπου να είναι παντοτινά κοντά μας για να μας φωτίζει, να μας αγιάζει και να μας καθοδηγεί.

   Με αυτές τις σκέψεις ο Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου μας, σας ευχόμαστε

 

 

   Χρόνια Πολλά           Πειραιάς 2-12-2016

  και Καλή Χρονιά           Ο Διευθυντής

                                           Γεώργιος Λαχανάς

072786
Σήμερα
Χθες
Εβδομάδα
Περασμένη Εβδομάδα
Μήνας
Περασμένος Μήνας
Σύνολο
16
9
51
72623
304
365
72786
Η IP σου είναι: 10.2.5.13
Server Time: 2024-05-17 11:01:13