Πληροφοριες

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝ
ΤΗΛ: 2104634333
e-mail:mail@9dim-peiraia.att.sch.gr

ολοημερο

ΟΛΟΗΜΕΡΟ
9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ευχές  για  την εορτή του  Πάσχα  2017

 

Σε  λίγες  ημέρες  οι   ορθόδοξοι   χριστιανοί  θα  πανηγυρίζουμε  την     εορτή των εορτών, το Άγιο Πάσχα.      Το  μήνυμα  αυτών των  ημερών  είναι  λιτό, περιεκτικό και την ίδια  στιγμή  συγκλονιστικό, Χριστός          Ανέστη!   Η  Ανάσταση του Κυρίου      μας  διακηρύσσει ότι η αλήθεια είναι  δυνατότερη από το ψέμα, το καλό    ισχυρότερο από το κακό, η αγάπη        δυνατότερη από το  μίσος  και  η ζωή    κραταιότερη  από  τον  θάνατο. 

 

Η πίστη στον παθόντα και ταφέντα και αναστάντα Χριστό μας εμπνέει και νοηματοδοτεί την ανθρώπινη ύπαρξή μας.

Αναλογιζόμενοι ότι ο Χριστός προσλαμβάνοντας την ανθρώπινη φύση έζησε τον πόνο στον απόλυτο βαθμό και συνέτριψε τον θάνατο, αντλούμε δύναμη για να υπερνικούμε την απογοήτευση και την πικρία που μας προκαλούν τα ατομικά μας λάθη, οι αποτυχίες, οι δοκιμασίες αλλά και το αδιέξοδο που δημιουργούν οι αδικίες, η ανέχεια, οι συκοφαντίες, οι κατατρεγμοί.         Γνωρίζουμε ως χριστιανοί ότι δεν είμαστε μόνοι στη σκληρή πραγματικότητα του ανθρώπινου βίου, αλλά αντλούμε δύναμη αντιστάσεως και αγάπης από το διηνεκές μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου.

Σε μια εποχή που μια πολύμορφη απογοήτευση απλώνεται στις ψυχές μας, η πνοή της Ανάστασης ας στηρίζει την πορεία μας για έξοδο από την υποκρισία στην αλήθεια και από την αποκαρδίωση στην ελπίδα και την πνευματική χαρά.

Με αυτές τις σκέψεις o Διευθυντής και το προσωπικό του σχολείου μας σας εύχονται από καρδιάς να έχετε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Χρόνια πολλά και κάθε καλό στον καθένα σας προσωπικά και στις οικογένειές σας!

 

Καλή Ανάσταση                 Πειραιάς, 20 Μαρτίου 2017

                                                       Ο Διευθυντής του Σχολείου

                                                                               

                                                                         Γεώργιος Λαχανάς

072773
Σήμερα
Χθες
Εβδομάδα
Περασμένη Εβδομάδα
Μήνας
Περασμένος Μήνας
Σύνολο
3
9
38
72623
291
365
72773
Η IP σου είναι: 10.2.5.13
Server Time: 2024-05-17 07:10:30